Nodig een ander uit FNV-lid te worden

Jij kent als FNV-lid de voordelen van het lidmaatschap. Gun jij dat anderen ook? En wil je bijdragen aan een grotere en sterkere vakbond? Nodig dan familie, vrienden of collega’s uit om ook lid te worden. Heb je ze weten te overtuigen? Dan ontvang jij als dank 10 euro van ons!

Zo nodig jij een ander uit

• Vul in het formulier je gegevens én het e-mailadres in van degene die je wil uitnodigen.
  • Hij of zij ontvangt een e-mail met de vraag om lid te worden.
  • Wordt de ander lid? Dan ontvang jij een maand later als dank 10 euro van ons.
  • Je ontvangt het tientje in de 2e week van de maand. Houd je bankrekening dus in de gaten!

Direct iemand lid maken of zelf lid worden?

Ben je nog geen lid en wil je dat wel worden? En wil je niet wachten tot iemand anders je uitnodigt? Of wil je als FNV-lid iemand anders direct lid maken? Ga dan naar direct lid worden. Let op: via deze route ontvangt de werver geen 10 euro wervingspremie.

Meer-dan-tientje

Verhalen en werftips van leden

Een heleboel leden hebben de afgelopen jaren anderen lid gemaakt van de FNV. Bijvoorbeeld omdat ze uit eigen ervaring weten hoe belangrijk een lidmaatschap is. Of omdat ze een grotere en sterkere FNV willen in hun sector. Een aantal van hen delen hier graag hun verhaal en slimme werftips met jou!

Nog meer verhalen en werftips? Lees dan ook de verhalen van Marielle, Rudy en Evert

Zo werft...

...Ingrid (52)

"Ik ben trots dat mijn kinderen lid werden, nadat ik ze het belang van de vakbond uitgelegde." -> Lees verhaal

...Froukje (48)

"De vakbond dat zijn wij zelf, daar kunnen werkgevers niet om heen." -> Lees verhaal

...Anil (39)

"Ik denk altijd: ik heb wel mooi het FNV Cabine verhaal verteld." -> Lees verhaal

6 goede redenen om een ander lid te maken:

• Je draagt bij aan een grotere, sterkere vakbond
  • Met meer invloed in Den Haag en bij werkgevers
  • En dus betere arbeidsvoorwaarden in jouw cao
  • Plus meer inkomens- en werkzekerheid voor iedereen!
  • Jouw naasten profiteren onder andere van juridisch- en loopbaanadvies
  • Als dank ontvang jij 10 euro van ons