Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Vier Diversiteitsdag 2020 online met FNV

Dinsdag 6 oktober vanaf 19.30 uur

Redactie
Door Redactie 22 september 2020

Je werkt dagelijks met allerlei soorten mensen samen. In de meeste gevallen bestaat een groep collega’s uit een grote diversiteit aan achtergronden, leeftijden, levensbeschouwing, seksualiteit en gender. De FNV is er voor iedereen. Maar hoe zorgen we er als vakbond nu voor dat we er écht voor iedereen zijn?

diversiteit

Daarover gaan we praten met een panel bestaande uit FNV vicevoorzitter Kitty Jong, de voorzitters van onze netwerken Roze, Vrouwen en Wereldburgers, afgevaardigden van FNV Studenten en scholieren en FNV Vrouw en met jou! Ook kun je genieten van de muziek van Agnes Geneva.

Wanneer: dinsdag 6 oktober van 19:30 tot 20.30 uur op Facebook livestream en ons YouTube-kanaal

Laat op Facebook alvast weten dat je erbij bent, iedereen is van harte welkom!