FNV start online campagne rondom werk en corona

Samen voor zekerheid in onzekere tijden

Redactie
Door Redactie 23 maart 2020

Corona treft iedereen en geeft veel onzekerheid. De impact op de arbeidsmarkt is enorm. Flexwerkers en zzp’ers hebben ineens minder of geen inkomsten. Mensen moeten vakantiedagen opnemen omdat thuiswerken praktisch niet kan. De FNV start daarom een online campagne om te laten zien dat we ook in deze onzekere tijden voor werkend Nederland klaar staan. Help jij mee om van deze campagne een succes te maken?

corona

Zo helpt FNV in onzekere tijden

De online campagne wordt uitgezet via de sociale mediakanalen van de FNV. Ook worden er online advertenties ingezet. Via diverse online uitingen promoot de FNV onder meer de campagnepagina fnv.nl/corona, waar mensen antwoord op al hun vragen over werk en corona kunnen vinden.

Via sociale media roepen we verder iedereen op om vragen die ze hebben over corona en werk aan ons door te geven. Zo kunnen we snel in kaart brengen welke vragen er leven en waar werkend Nederland behoefte aan heeft nu. Speciaal hiervoor hebben we op fnv.nl/corona een meldpunt geopend. Hier kunnen mensen naast hun vragen ook misstanden melden.

Op fnv.nl/corona kan iedereen zich aanmelden voor de corona Nieuwsflits; een regelmatige corona-update via de mail. Inmiddels hebben zich hier al ruim 3.000 mensen voor aangemeld.

De campagne is 24 maart gestart en loopt in elk geval tot 1 mei

Help mee in onzekere tijden: deel en like!

Als kaderleden kunnen jullie meehelpen om van de campagne een succes te maken. En om daarmee zo veel mogelijk mensen te helpen in deze onzekere tijden. We doen dit samen, dus like en deel de campagne-uitingen en boodschap via sociale media, zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken en de hashtag #dichtbijopafstand trending maken!

Houd de sociale mediapagina’s van de FNV in de gaten en like/deel de berichten voor zoveel mogelijk bereik. En vraag je collega’s, vrienden en familie om dat ook te doen.

 

Vragen of opmerkingen?

We houden jullie via de mail op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen rond deze campagne. Heb je nog vragen of opmerkingen? Geef ze door via kadercommunicatie@fnv.nl  en hou ook fnv.nl/corona in de gaten!

FNV. Samen voor zekerheid in onzekere tijden.

#dichtbijopafstand

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.