Gewoon Goed Vakbondswerk door kaderleden

Documentaire over kaderwerk en hoge organisatiegraad bij Tata Steel

Door Redactie 21 oktober 2020

De organisatiegraad van de werknemers van Tata Steel in IJmuiden is hoog, rond de 40%. Meer dan 4.000 werknemers zijn lid van de FNV. Wat is het geheim hierachter en wat is de rol van onze kaderleden? Daarover gaat de documentaire Gewoon Goed Vakbondswerk bij Tata Steel.

In de documentaire vertellen 11 kaderleden over hun werk voor de vakbond bij Tata Steel, over wat zij doen en waarom, en ook met welk resultaat. De kaderleden geven je inzicht in het dagelijkse en minder dagelijkse vakbondswerk. Door dit vakbondswerk heeft de FNV inmiddels meer dan 4.000 leden bij het staalbedrijf.

Bekijk hier de trailer voor een korte impressie van de documentaire Gewoon Goed Vakbondswerk bij Tata Steel.

Nieuwsgierig naar het complete verhaal?

Bekijk de volledige documentaire op YouTube