Afspraken over veilige herstart danssector

Verschillende partijen maken coronaprotocol

Door Redactie 08 juni 2020

Het samenwerkingsverband dansondernemers.nl heeft in afstemming met onder andere werkgevers, ministeries en ons, een basisprotocol opgesteld. Deze kan de danssector gebruiken om in coronatijd weer veilig te starten.

Praktische richtlijnen

Het protocol gaat uit van de geldende richtlijnen van het RIVM en gaat in op praktische zaken rondom hygiƫne en veiligheid, waarmee ondernemingen rekening moeten houden als ze weer open gaan.

De ondernemers informeren medewerkers, docenten, dansers en als van toepassing ouders over de richtlijnen in het protocol.