FNV en CNV willen in gesprek met leden op het hoofdkantoor Brocacef

portret Iris van der Veen
Door Iris van der Veen 27 juni 2019

Het cao-overleg met Brocacef zit helaas muurvast. De vakbonden vinden het belangrijk om alle stappen goed af te stemmen. Wij hebben de grote logistieke locaties bezocht. Helaas was er geen ruimte om ook het hoofdkantoor aan te doen. De vakbonden worden door werknemers op het hoofdkantoor benaderd met vragen. Daarom willen wij weten of er interesse is voor een bijeenkomst.

Kennismaking en toelichting

Wij kijken of er belangstelling is voor een gemeenschappelijke vakbondsbijeenkomst op korte termijn. Je kunt hier vragen stellen over het cao-traject en we bespreken de mogelijkheden die je als lid hebt om invloed uit te oefenen. Daarnaast is de bijeenkomst een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere leden en ervaringen uit te wisselen.

Bij voldoende belangstelling zullen de bonden een externe locatie in de buurt van Maarssen zoeken om een bijeenkomst na het werk te houden.