Overleg tussen Defensie en vakbonden tijdelijk aangepast

Dit in verband met COVID-19

Door Redactie 16 maart 2020

Defensie en de vakbonden hebben besloten om tot en met 6 april de formele vergaderingen te annuleren. Partijen willen echter niet dat alle gesprekken stil komen te liggen. Over onderwerpen die zich daarvoor lenen wordt verder gesproken via een conference call of andere digitale hulpmiddelen.

overleg

Na 6 april gaan we kijken of het formele overleg weer kan worden opgestart. Dit besluit is afhankelijk van richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19. Deze tijdelijke werkwijze kan er toe leiden dat er vertraging ontstaat in de voortgang van dossiers. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.