Praat online mee over eindbod cao Bruil Beton en Mix

Maandagavond 25 januari

Door Redactie 21 januari 2021

Na 4 onderhandelrondes over een nieuwe cao, heeft Bruil nu een eindbod neergelegd. Er zit nog aardig wat ruimte tussen het eindbod en waar wij op hebben ingezet. Bestuurder Margreet Pasman hoort graag hoe jij erover denkt.

Ruimte tussen eindbod Bruil en onze inzet

Bruil eindbod

FNV inzet

Looptijd

1 jaar: 01-07-20 tot 01-07-21

1 jaar

Loonsverhoging

2% per 01-01-21

Eenmalige uitkering

€ 125,- naar rato

Vergoeding vakbondscontributie

naar

naar

Zwaarwerkregeling

Studie naar mogelijkheden van een zwaarwerkregeling.

Regeling invoeren vanaf 01-07-21, waardoor je als werknemer 3 jaar voor de AOW-leeftijd kunt stoppen met werken.

Cao onwerkbaar weer

Structureel overwerk doorbetalen, want anders heb je bij vorst als werknemer minder inkomen.

Minimumloon

Tenminste € 14,-

Meer uit te halen

Wij denken dat er meer uit te halen is. Uit de jaarcijfers van Bruil blijkt: de onderneming is financieel heel gezond. In het jaarverslag geven ze aan dat het coronavirus nauwelijks invloed heeft gehad op de omzet van de eerste helft van 2020.

Informatieve bijeenkomst

Tijdens de online vergadering hoort bestuurder Margreet Pasman graag hoe jij erover denkt en vertelt ze meer over wat het eindbod inhoudt. Het is dus een informatieve bijeenkomst en misschien ook interessant voor je eventuele partner om mee te kijken. Vanwege corona is de bijeenkomst online, via Zoom. Inloggen in deze vergadering is eenvoudig.

• Wanneer: maandagavond 25 januari om19:30 uur
  • Waar: Zoom vergadering (online en makkelijk, maar vraag als het nodig is je partner of andere gezinsleden om hulp)
  • Voor wie: iedereen die valt onder de cao Bruil (leden en niet-leden)
  • Hoe: aanmelden uiterlijk maandag 25 januari voor 12:00 uur via rknoord@fnv.nl

Meld je aan en roep je collega’s op om ook mee te praten!

Ik meld mij aan