Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig.
Daarnaast maken we gebruik van tracking cookies om de website persoonlijker te maken en op jouw voorkeuren af te stemmen. Geef hieronder jouw toestemming. Je instellingen kun je altijd weer wijzigen op de pagina over Cookies.

Lees meer over onze cookies
Ik wil informatie op maat (tracking cookies)

Tracking cookies voor informatie op maat: met deze cookies kunnen we de informatie nog beter op je afstemmen. Als je ervoor kiest deze cookies niet te accepteren, dan is het nog steeds mogelijk gebruik te maken van onze websites maar kan het wel voorkomen dat bijvoorbeeld opnieuw gevraagd wordt een vragenlijst in te vullen als je dat al hebt gedaan.

Vooraankondiging scholing voor consulenten

Redactie
Door Redactie 12 april 2019

Voor alle FNV Consulenten organiseren we bijscholing. Voor de zomer de bijscholing op vaardigheden, na de zomer de bijscholing op inhoud. Op die manier blijf je als FNV Consulent (Sector) op de hoogte, zowel wat je vaardigheden als je juridische kennis betreft.

Het is de bedoeling dat je zelf kiest welke locatie past bij jouw agenda. Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven, maar zo heb je wel al een idee wanneer de scholing gaat plaatsvinden. Op een aantal plaatsen geldt een maximaal aantal deelnemers. Als de aanmelding opengaat, ontvang je na aanmelding zo snel mogelijk bericht of je op de dag van keuze kunt deelnemen. Hierbij houden we de volgorde van aanmelding aan.

Voorlopige data bijscholing vaardigheden:

Groningen: donderdag 16 mei
Weert: maandag 20 mei
Deventer: dinsdag 21 mei
Deventer: donderdag 23 mei
Weert: vrijdag 24 mei
Amsterdam: donderdag 6 juni
Rotterdam: donderdag 6 juni
Rotterdam: vrijdag 7 juni
Groningen: woensdag 12 juni
Utrecht: vrijdag 14 juni
Utrecht: zaterdag 15 juni
Hoogeveen: dinsdag 18 juni
Amsterdam: vrijdag 28 juni

Voorlopige data bijscholing inhoud

Amsterdam: vrijdag 27 september
Rotterdam: dinsdag 1 oktober
Deventer: donderdag 3 oktober
Rotterdam: dinsdag 8 oktober
Heerenveen: dinsdag 8 oktober
Amsterdam: vrijdag 18 oktober
Weert: maandag 21 oktober
Deventer: dinsdag 29 oktober
Hoogeveen: donderdag 31 oktober
Weert: vrijdag 1 november
Groningen: dinsdag 12 november
Utrecht: vrijdag 22 november
Utrecht: zaterdag 23 november