Het belang van de Europese verkiezingen voor werkenden

Webinar met kandidaat-Europarlementsleden op 3 juni om 19.30 uur

Redactie
Door Redactie 24 mei 2024

Voor alle werkenden in Nederland komt er een belangrijk moment aan: op 6 juni zijn de Europese verkiezingen. En het gaat ergens om. Meer dan de helft van alle nieuwe wetgeving komt uit Brussel. Wetgeving over minimumlonen, de bescherming van platformwerkers, AI op het werk, of bescherming tegen de schadelijke effecten van asbest.

Invloed van Europese verkiezingen op de werkvloer

Dat heeft invloed, óok bij jou op de werkvloer. Daarom zet de FNV zich niet alleen in Nederland, maar ook in Europa hard in voor de rechten van werkenden. Bedrijven en landen werken samen over grenzen heen, dus wij ook!

In aanloop naar de Europese verkiezingen gaan wij op maandag 3 juni in gesprek met kandidaat-Europarlementsleden Elmar Smid (GroenLinks-PvdA #9), Bram Roovers (SP #3) en Dirk Gotink (NSC #1) over het belang van deze Europese verkiezingen voor werkenden.

Dus wil jij weten hoe de FNV zich hierop inzet en wat de Nederlandse partijen hierover denken? Meld je dan snel aan voor dit webinar!

Aanmelden voor het webinar

Praktische informatie

  • Wanneer? Maandagavond 3 juni om 19.30
  • Waar? Lekker thuis via de computer
  • Meld je aan via de button hierboven
Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.