Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Wat voor gevolgen hebben zorgkosten voor jou

Doe mee aan ons onderzoek

Redactie
Door Redactie 10 januari 2023

Steeds meer mensen merken dat de prijzen stijgen. Uit recent FNV onderzoek bleek dat 18% van de FNV leden een bezoek aan de tandarts of dokter overslaat om financiële redenen. Dat is een zorgelijke ontwikkeling en daar willen wij graag meer over weten. Help je ons bij ons onderzoek?

Wat zijn de gevolgen van de hoge zorgkosten voor jou?

Onderzoek

FNV is een onderzoek gestart om te achterhalen welke gevolgen de zorgkosten (de zorgpremie, de eigen risico en eigen bijdragen) voor jou en voor je gezondheid hebben.

Politiek

De resultaten van dit onderzoek brengen we onder de aandacht bij de politiek. We hebben jouw hulp nodig! Doe mee en vul de enquete in. Invullen kan tot en met zondag 22 januari en kost maar een paar minuten.

Vul de enquête in