Wat voor gevolgen hebben zorgkosten voor jou

Doe mee aan ons onderzoek

Redactie
Door Redactie 10 januari 2023

Steeds meer mensen merken dat de prijzen stijgen. Uit recent FNV onderzoek bleek dat 18% van de FNV leden een bezoek aan de tandarts of dokter overslaat om financiële redenen. Dat is een zorgelijke ontwikkeling en daar willen wij graag meer over weten. Help je ons bij ons onderzoek?

Wat zijn de gevolgen van de hoge zorgkosten voor jou?

Onderzoek

FNV is een onderzoek gestart om te achterhalen welke gevolgen de zorgkosten (de zorgpremie, de eigen risico en eigen bijdragen) voor jou en voor je gezondheid hebben.

Politiek

De resultaten van dit onderzoek brengen we onder de aandacht bij de politiek. We hebben jouw hulp nodig! Doe mee en vul de enquete in. Invullen kan tot en met zondag 22 januari en kost maar een paar minuten.

Vul de enquĂȘte in

 

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.