Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Komend kabinet moet meer voor jongeren doen

Persvoorlichting
Door Persvoorlichting 4 maart 2021

Het komende kabinet moet meer voor jongeren doen. Die oproep doet de FNV samen met FNV Young & United vandaag aan de politiek middels een brandbrief. Jongeren hadden al een zwakke positie op de arbeidsmarkt, maar dat is verergerd door de coronacrisis.

Jongeren hadden al een zwakke positie op de arbeidsmarkt, maar dat is verergerd door de coronacrisis waarin ze al eerste ontslagen werden. Bovendien worden ze met een leenschuld voor onderwijs opgescheept en worden er nauwelijks woningen voor hen gebouwd. Het huidige (demissionaire) kabinet heeft te weinig voor jongeren gedaan. Het komend kabinet moet veel meer doen om de positie van jongeren te verbeteren, ze moet jongeren een ijzersterke start bieden.

Lees hier de brandbrief.