Komend kabinet moet meer voor jongeren doen

Persvoorlichting
Door Persvoorlichting 4 maart 2021

Het komende kabinet moet meer voor jongeren doen. Die oproep doet de FNV samen met FNV Young & United vandaag aan de politiek middels een brandbrief. Jongeren hadden al een zwakke positie op de arbeidsmarkt, maar dat is verergerd door de coronacrisis.

Jongeren hadden al een zwakke positie op de arbeidsmarkt, maar dat is verergerd door de coronacrisis waarin ze al eerste ontslagen werden. Bovendien worden ze met een leenschuld voor onderwijs opgescheept en worden er nauwelijks woningen voor hen gebouwd. Het huidige (demissionaire) kabinet heeft te weinig voor jongeren gedaan. Het komend kabinet moet veel meer doen om de positie van jongeren te verbeteren, ze moet jongeren een ijzersterke start bieden.

Lees hier de brandbrief.

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.