Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Financiering IMVO-convenanten moet overeind blijven

Redactie
Door Redactie 3 december 2020

De FNV, het CNV en werkgeversorganisaties willen dat minister Kaag de financiering voor de ondersteuning van convenanten voor Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO) overeind houdt.

Financiering IMVO-convenanten moet overeind blijven

Daarom hebben zij op 2 december gezamenlijk een brief gestuurd naar de Tweede Kamer.

Download de brief

Opsporen en verhelpen van problemen

De convenanten dragen bij aan het opsporen en verhelpen van problemen in toeleveringsketens van bedrijven, zoals vakbondswerk dat in circa 80 landen ter wereld nog verboden of levensgevaarlijk is. Waar de financiering wordt stopgezet of afgebouwd, gaat 5 jaar aan ervaring en nuttig werk overboord.