Vier Diversiteitsdag met ons op 6 oktober

Redactie
Door Redactie 3 september 2020

Op 6 oktober is het Diversiteitsdag. De FNV organiseert dan een feestelijke online bijeenkomst van 19.30-20.30 uur.

Diversiteitsdag FNV 6 oktober 2020

Het thema van de bijeenkomst is: Hoe zorgen we ervoor dat de FNV er voor iedereen is? Daarover gaan we praten met een panel bestaande uit vicevoorzitter Kitty Jong, onze netwerken Roze, Vrouwen en Wereldburgers en met jou! Save the date, programma volgt!

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.