Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Vier Diversiteitsdag met ons op 6 oktober

Redactie
Door Redactie 03 september 2020

Op 6 oktober is het Diversiteitsdag. De FNV organiseert dan een feestelijke online bijeenkomst van 19.30-20.30 uur.

Diversiteitsdag FNV 6 oktober 2020

Het thema van de bijeenkomst is: Hoe zorgen we ervoor dat de FNV er voor iedereen is? Daarover gaan we praten met een panel bestaande uit vicevoorzitter Kitty Jong, onze netwerken Roze, Vrouwen en Wereldburgers en met jou! Save the date, programma volgt!