De sector Bakkersbedrijf valt onder FNV Voedingsindustrie. Vind hier je cao, het laatste nieuws en de contactgegevens van jouw bestuurder(s).
In de nieuwe cao Ambachtelijke Bakkerijen is een collectieve tijd-voor-tijd regeling afgesproken. Hiermee kan je flexibeler ingeroosterd worden en krijgen parttimers overwerktoeslag over hun al hun meer-uren. Ook zijn er een aantal spelregels afgesproken. Deze regeling heet het Halfjaar urensystematiek en gaat in per 1 oktober 2025.
Wat houdt het in?In de nieuwe cao Ambachtelijke Bakkerijen is een collectieve tijd-voor-tijd regeling afgesproken. Hiermee kan je flexibeler ingeroosterd worden en krijgen parttimers overwerktoeslag over hun al hun meer-uren. Ook zijn er een aantal spelregels afgesproken. Deze regeling heet het Halfjaar urensystematiek en gaat in per 1 oktober 2025.
Wat houdt het in?Bakbekwaam is de website van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Je vind hier alles over werken en leren op één plek.
Naar de website van BakbekwaamBakbekwaam is de website van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Je vind hier alles over werken en leren op één plek.
Naar de website van BakbekwaamDe FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.
Statistische cookies
:Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.
Marketing cookies
:Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.