De sector Bakkersbedrijf valt onder FNV Voedingsindustrie. Vind hier je cao, het laatste nieuws en de contactgegevens van jouw bestuurder(s).
In de nieuwe cao Ambachtelijke Bakkerijen is een collectieve tijd-voor-tijd regeling afgesproken. Hiermee kan je flexibeler ingeroosterd worden en krijgen parttimers overwerktoeslag over hun al hun meer-uren. Ook zijn er een aantal spelregels afgesproken. Deze regeling heet het Halfjaar urensystematiek en gaat in per 1 oktober 2025.
Wat houdt het in?
In de nieuwe cao Ambachtelijke Bakkerijen is een collectieve tijd-voor-tijd regeling afgesproken. Hiermee kan je flexibeler ingeroosterd worden en krijgen parttimers overwerktoeslag over hun al hun meer-uren. Ook zijn er een aantal spelregels afgesproken. Deze regeling heet het Halfjaar urensystematiek en gaat in per 1 oktober 2025.
Wat houdt het in?
Bakbekwaam is de website van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Je vind hier alles over werken en leren op één plek.
Naar de website van BakbekwaamBakbekwaam is de website van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Je vind hier alles over werken en leren op één plek.
Naar de website van Bakbekwaam
De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites goed te laten functioneren. Deze cookies gebruiken net als de statistische cookies geen persoonsgegevens. Met jouw toestemming gebruiken we ook marketing cookies. Hieronder kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies.
Statistische cookies
:helpen ons te begrijpen hoe bezoekers onze website gebruiken (paginaweergaven, klikgedrag). Deze gegevens worden anoniem gemeten en gedeeld met drie externe partners.
Marketing cookies
:worden gebruikt om onze diensten via online advertenties onder de aandacht te brengen. Bij acceptatie van marketing cookies delen wij je persoonsgegevens met vier externe partners voor retargeting en advertentiepersonalisatie.
Kijk voor meer informatie op onze cookiepagina.