Waarom de vakbond nodig is

Het moet eerlijker, voor ons allemaal

Is een vakbond anno nu nog steeds nodig? Jazeker! Want met ruim 1 miljoen leden kunnen we Nederland echt verbeteren.

Wist jij bijvoorbeeld dat:

• 1 op de 6 Nederlanders geen vast contract heeft en dus geen huis kan kopen?
  • De topsalarissen gemiddeld 2 keer zo hard stijgen als jouw en mijn salaris?
  • Er in Nederland ieder jaar 4.000 mensen doodgaan door hun werk
  • Dat honderdduizenden mensen ziek worden of gewond raken door hun werk?
  • Er ieder jaar meer mensen thuis zitten door burn-out dan door de griep?

Doelen van de FNV

Daarom willen wij Nederland veranderen. Het moet eerlijker, voor ons allemaal. Wij gaan voor:

Wij zijn de FNV, wij komen op voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen.

Bekijk onze successen