Cao-onderhandelingen Multimodaal: hoe staan we ervoor?

Door Redactie 26 november 2021

Geweldig om te kunnen melden dat de petities massaal zijn ingevuld door jou en jouw collega’s! Daarmee komt een duidelijk geluid vanuit jullie ten aanzien van de uiterst teleurstellende cao-voorstellen van de werkgevers. Geen waardering voor jullie, maar koopkrachtverlies en een steeds hogere werkdruk.

Cao-onderhandelingen Multimodaal: hoe staan we ervoor?

Omdat er nog steeds formulieren met handtekeningen binnenkomen, hebben we besloten het daadwerkelijk aantal handtekeningen bekend te maken als we de petities gaan aanbieden.

Aanbieden petitie

De petities worden aangeboden in het bijzijn van kaderleden en vakbondsbestuurders van de gezamenlijke vakbonden FNV, CNV en VVMC. Dit doen we op woensdag 1 december om 14:00 uur aan de werkgevers Multimodaal (VWMO). We informeren je op 1 december informeren over de afloop. Vervolgens staat er op 7 december aanstaande de vierde onderhandelingsronde gepland.

We houden je op de hoogte!