Stakingen streekvervoer van 29 en 30 maart opgeschort

Persvoorlichting
Door Persvoorlichting 27 maart 2023

De aangekondigde stakingen in het streekvervoer van 29 en 30 maart zijn opgeschort. Dat hebben FNV en CNV vanmiddag besloten, omdat er goede stappen worden gemaakt in de gesprekken die momenteel plaatsvinden.

Daarbij zijn verkenners Han Busker en Harry van der Kraats betrokken. Het gesprek met de verkenners wordt deze week voortgezet. Daarmee vervallen de voor deze week geplande actiedagen. FNV en CNV eisen onder meer hogere lonen en een structureel lagere werkdruk in het streekvervoer.

Volgende week maandag, woensdag en vrijdag staan er nog drie stakingsdagen gepland.

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.