Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Stakingen streekvervoer van 29 en 30 maart opgeschort

Persvoorlichting
Door Persvoorlichting 27 maart 2023

De aangekondigde stakingen in het streekvervoer van 29 en 30 maart zijn opgeschort. Dat hebben FNV en CNV vanmiddag besloten, omdat er goede stappen worden gemaakt in de gesprekken die momenteel plaatsvinden.

Daarbij zijn verkenners Han Busker en Harry van der Kraats betrokken. Het gesprek met de verkenners wordt deze week voortgezet. Daarmee vervallen de voor deze week geplande actiedagen. FNV en CNV eisen onder meer hogere lonen en een structureel lagere werkdruk in het streekvervoer.

Volgende week maandag, woensdag en vrijdag staan er nog drie stakingsdagen gepland.