Werkinstructies versoepelde coronamaatregelen Waterbus

Door Redactie 10 juni 2020

Vanaf 1 juni zijn er versoepelde coronamaatregelen van kracht. Dat betekent dat het duidelijk moet zijn hoe jij als medewerker van Waterbus je werk veilig en gezond kunt uitoefenen. Het ministerie heeft immers de opdracht gegeven aan werkgevers en vakbonden om samen te komen tot heldere werkinstructies.

Voor 1 juni is er overleg geweest met Waterbus, de ondernemingsraad en vakbond FNV. Samen zijn we gekomen tot de werkinstructies die jullie hebben ontvangen van je werkgever.

Hier hebben wij voor jou een compacte versie van de werkinstructies. Zodat jij makkelijk kan zien welke regels er voor jou als medewerker/ bemanningslid gelden.