Vakbonden willen één cao voor primair en voortgezet onderwijs

Lees de verklaring

Door Redactie 28 september 2022

FNV Onderwijs & Onderzoek wil, samen met andere onderwijsvakbonden, komen tot één cao voor het hele primair en voortgezet onderwijs. Ook willen de bonden onderzoeken of ze voortaan rechtstreeks met de minister kunnen onderhandelen over de cao.

Cao-nieuws

Verklaring

Dat laten de gezamenlijke bonden AOb, CNV Onderwijs, FNV Onderwijs & Onderzoek en FvOv vandaag weten in een verklaring.In een gezamenlijk stuk zetten FNV, AOb, CNV Onderwijs en FvOv uiteen wat zij belangrijke onderdelen vinden om te komen tot één cao voor het basis- en voortgezet onderwijs. De cao-onderhandelingen voortaan rechtstreeks voeren met de minister, is een van die punten. Hierover gaan de bonden graag met de minister, de werkgeversorganisaties en met de verkenner in gesprek.