Onderhandelingsresultaat cao Groep Arbeidsvoorwaarden Onderwijsadviesbureaus

Beleidsarme cao met looptijd tot eind 2022

Door Redactie 29 maart 2022

Met de werkgevers heeft de FNV overeenstemming bereikt over een beleidsarme cao met een korte looptijd tot eind 2022. Wel hebben we een behoorlijke structurele loonafspraak kunnen maken en een verbetering van de winstdelingsregeling.

Tijdens de looptijd van de nieuwe cao, onderzoeken we de mogelijkheden tot verdere verbetering van de arbeidsvoorwaarden. We hebben de intentie om vóór het einde van dit jaar weer een nieuwe cao af te spreken die we aan de leden voor kunnen leggen.

Bekijk het volledige onderhandelingsresultaat

Breng jouw stem uit

In verband met een mogelijk snelle verwerking van de cao-afspraken vragen we je jouw stem uit te brengen vóór maandag 4 april 12.00 uur. De stemlink vind je in de e-mail die je als FNV-lid eerder van ons hebt ontvangen. De uitslag communiceren we daarna met de werkgevers en de andere betrokken vakbonden.