Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Bekijk het debat van de kandidaten FNV bestuur terug

Redactie
Door Redactie 01 juni 2021

Op 29 mei was het online debat voor alle kandidaten van het FNV bestuur. Allerlei kaderleden, in het bijzonder leden van het Ledenparlement, sectorraad, sectorbestuur, algemeen bestuur, kaderleden of vertegenwoordigers aangesloten bonden en netwerken, hebben het online debat kunnen volgen.

Bekijk het debat van 29 mei terug

Heb je het gemist?

Heb je het debat van 29 mei gemist en wil je het alsnog zien? Dan kan!

Bekijk het debat

Een keuze met draagvlak

Het bestuur wordt op 12 juni gekozen en benoemd door het Ledenparlement voor de periode van 2021 - 2025.

De Ledenparlementsleden moeten een weloverwogen keuze kunnen maken en daarbij is input vanuit de vereniging erg belangrijk. Door het debat krijgen de aanwezigen een goede indruk van alle kandidaten en hun standpunten. Vervolgens kunnen de aanwezigen een weloverwogen advies meegeven aan de Ledenparlementsleden.