Training or en de actieve achterban

Door Redactie 08 mei 2020

Als or vertegenwoordig je je collega’s. Dat betekent dat je moet weten wat er onder de collega’s leeft, dus dat je op zijn minst contact met hen moet hebben. Toch is een veelgehoord probleem bij ondernemingsraden het gebrek aan goed en regelmatig contact.

In verband met het coronavirus is het nog niet duidelijk of de trainingen fysiek of digitaal plaatsvinden.

Wat gaan we doen deze dag?

• Contact met de achterban: hoe doen jullie dat en wat werkt?
• Hoe krijg je mensen in beweging: welke onderwerpen zijn geschikt en wat kun je doen?
• Stand van zaken in de eigen organisatie en maken van een plan.

Voor wie is de training?

De training is gericht op FNV-leden in ondernemingsraden. De toelatingseisen zijn:
1. Deelnemer is 2 jaar of langer or-lid.
2. Deelnemer wil actief de relatie met de achterban versterken.

Data en locatie:

• 13 oktober 2020, Centraal Vakbondshuis FNV, Hertogswetering 159 te Utrecht
  • 17 november 2020, Vakbondshuis FNV, Stadsring 47 te Amersfoort

• 10.00-16.30 uur

Meld je aan via trainingen@fnv.nl onder vermelding van je naam, je bondsnummer (of je postcode/huisnummer) en het bedrijf/sector waar je werkt. En vergeet niet de naam van je FNV bondsbestuurder toe te voegen.

Tijdens de trainingsdagen zorgen wij uiteraard voor een lunch. Dieetwensen tijdig (een week voor de opleidingsdag) aan ons doorgeven ook via trainingen@fnv.nl.

Afmelden

Dit is een kostbare opleiding. De FNV betaalt dit graag voor je, maar dan moeten we er wel zeker van zijn dat je ook echt deelneemt aan de opleiding. Anders kunnen we de opleidingsplaats aan een andere kandidaat geven. Geef daarom bijtijds jouw afmelding door via trainingen@fnv.nl.

Wijzigingen

Het komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan gebeuren dat er wijzigingen optreden m.b.t. de training. Alle wijzigingen die wij doorkrijgen zullen wij direct aan je doorgeven via de mail. Check dus altijd even je mail om zeker te weten dat er geen veranderingen zijn.