Brahim Ben Ali naar Uber in San Francisco

Als Uber in Europa niet wil luisteren...

facet hoofdkantoor FNV
Door Persvoorlichting 24 november 2023

Op donderdag 23 november 2023 is Brahim Ben Ali, de vertegenwoordiger van de Franse chauffeursorganisatie INV in San Francisco langs geweest op het hoofdkantoor van Uber om daar in gesprek te gaan met CEO Dara Khosrowshahi.

Geen beweging in Europa

Omdat het moeilijk lijkt om het Europese management in beweging te krijgen gaat hij zich rechtsreeks tot het allerhoogste management op de thuisbasis van Uber in de VS richten. In de hoop dat hij de Europese tak van het bedrijf zal aanspreken op het feit dat zij in Europa zowel wet- en regelgeving als rechterlijke uitspraken naast zich neer leggen en vrolijk doorgaan met chauffeurs de voet dwars zetten. Hij gaat ook namens FNV een brief met eisen vanuit de Nederlandse chauffeurs afgeven.
De brief die Brahim namens de FNV bij zich had staat hier.

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.