Win jij de scriptieprijs van de vakbeweging 2023?

Meld je aan voor 1 december

Redactie
Door Redactie 2 oktober 2023

Elk jaar organiseren het Wetenschappelijk Bureau voor de Vakbeweging de Burcht en vakbond FNV samen een scriptieprijs. Heb jij afgelopen jaar een masterscriptie geschreven over een vraagstuk rondom werk en inkomen dat van belang is voor de vakbeweging? Schrijf je nu in en maak kans op 1.000 euro! Je hebt tot 1 december 2023 de tijd om je aan te melden.

Scriptieprijs van de vakbeweging

Doel van de scriptieprijs

Met de scriptieprijs wil de Burcht studenten stimuleren de rol van de vakbeweging te bestuderen en een bijdrage te leveren aan de oplossing van sociaaleconomische vraagstukken. De scripties worden beoordeeld door een vakkundige jury onder voorzitterschap van FNV-voorzitter Tuur Elzinga.

De winnaar van de scriptieprijs 2023 ontvangt onder andere:

  • een geldprijs van €1.000,-,
  • een publicatie van de scriptie via de website van de Burcht.

Aanmelden en meer info

De scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt. Wil je in aanmerking komen voor de scriptieprijs 2023? Dan moet je scriptie in het academisch jaar 2022/2023 geschreven zijn en met minimaal een voldoende zijn beoordeeld. Je scriptie mag in het Nederlands of Engels geschreven zijn. 

Meld je aan

Neem voor meer informatie via e-mail contact op met Rein de Sauvage Nolting, secretaris van de jury.

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.