Week van de Teek: 17 t/m 21 april 2023

Doe mee aan het Stigasonderzoek en maak kans op een bon van 50 euro

Redactie
Door Redactie 18 april 2023

Voor werknemers in de agrarische en groene sector is de kans op tekenbeten groot. Daarom houdt Stigas onder medewerkers in deze sectoren een korte enquête over het verwijderen van teken. Met de uitkomsten willen we de voorlichting en instructie over het verwijderen van teken verbeteren. Invullen kan volledig anoniem. Heb je als werknemer te maken met teken op het werk? Doe mee en maak kans op een dinerbon van 50 euro!

Week van de Teek

Vul de poll in

Teek Care!

Wist je dat jaarlijks 1 miljoen mensen door een teek worden gebeten? En dat 1 op de 5 teken de Borrelia-bacterie bij zich draagt, die de ziekte van Lyme kan veroorzaken? Teken verstoppen zich graag in struiken, gras, bladeren en lage begroeiing. Precies de plekken waar jij werkt! Wees daarom extra alert op teken en tekenbeten. Wij helpen je erbij.

 

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.