Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Wil jij invloed op een veilige en gezonde werkplek?

Doe dan mee aan ons webinar op 22 september

portret José Kager
Door José Kager 06 september 2021

Veilig en gezond werken. Het zou normaal moeten zijn maar de praktijk is vaak verre van normaal. Waar vind jij dat de FNV zich de komende jaren extra stevig voor moet inzetten? Vermindering van werkdruk? Thuiswerken? Ploegendiensten? Fijnstof en dieselnormen verder omlaag? Nog wat anders?

Invloed op ons beleid

We stellen in 2022 ons beleid voor de komende 4 jaar vast. Ook op Arbo-gebied. En daar kun jij invloed op hebben. Veilig en gezond werken is een belangrijk thema, waar je ook werkt.

Webinar veilig en gezond werken

Doe mee aan ons webinar op woensdag 22 september van 19.30-21.00 uur. Maak van je hart geen moordkuil en vertel ons wat je meemaakt aan onveilige, ongezonde situaties op het werk. Wat het belangrijkste is dat niet goed gaat. En wat daaraan moet gebeuren.

Meld je aan 

En fijn als je deze uitnodiging ook doorstuurt aan je collega-kaderleden!

Na aanmelding ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. We hopen je te zien op 22 september!