Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Nieuwe rol FNV binnen het Convenant Verzekeringssector

Redactie
Door Redactie 1 september 2020

De FNV neemt vanaf heden de rol in van steunbetuiger in het Convenant Verzekeringssector. Tot nu toe was de FNV partij in het convenant.

Nieuwe rol FNV binnen het Convenant Verzekeringssector

De nieuwe rol past beter bij de hoeveelheid op de vakbond toegespitste onderwerpen uit het convenant. De FNV blijft ook in deze rol haar kennis en expertise op gepaste wijze delen om de doelen van het convenant te bewerkstelligen. Dit kan op verzoek van partijen of door middel van sectoroverstijgende aandacht voor onderwerpen zoals vakbondsrechten, arbeidsrechten en leefbaar loon.