Nieuwe rol FNV binnen het Convenant Verzekeringssector

Door Redactie 1 september 2020

De FNV neemt vanaf heden de rol in van steunbetuiger in het Convenant Verzekeringssector. Tot nu toe was de FNV partij in het convenant.

Nieuwe rol FNV binnen het Convenant Verzekeringssector

De nieuwe rol past beter bij de hoeveelheid op de vakbond toegespitste onderwerpen uit het convenant. De FNV blijft ook in deze rol haar kennis en expertise op gepaste wijze delen om de doelen van het convenant te bewerkstelligen. Dit kan op verzoek van partijen of door middel van sectoroverstijgende aandacht voor onderwerpen zoals vakbondsrechten, arbeidsrechten en leefbaar loon.