Kom in actie voor duurzaam en veilig werk

Wereldwijde Actiedag voor Klimaat en Werk op 24 juni 2020

Redactie
Door Redactie 15 juni 2020

Op 24 juni 2020 roept de internationale vakbeweging ITUC alle werknemers in de wereld op om mee te doen aan de Wereldwijde Actiedag voor Klimaat en Werk. Ga praten met je werkgever over de gevolgen van klimaatverandering voor je werk en werkplek. En ga samen bekijken hoe jouw werk en werkplek duurzamer, bestendiger en veiliger gemaakt kunnen worden.

Klimaatverandering kent geen grenzen, maar solidariteit ook niet. Daarom vragen we jouw hulp. Verandering begint met dialoog. Werknemers en vakbonden moeten deel uitmaken van de dialoog over klimaatverandering en onze toekomst. Ook al lijkt je bijdrage klein: als je het samen met heel veel andere mensen in de wereld doet, kunnen we echt het klimaatprobleem aanpakken!

Hoe doe je mee?

*Door je foto’s aan de FNV te sturen, geef je ons toestemming om deze te gebruiken in publicaties over deze actiedag en op de sociale mediakanalen van de FNV en ITUC.

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.