Denk en praat mee over de FNV-visie Diversiteit

Samen naar een eerlijke arbeidsmarkt met gelijke kansen voor iedereen

Redactie
Door Redactie 2 maart 2020

Wij zijn bezig met het vernieuwen van de FNV-visie Diversiteit. Dat is nodig, want er is nog steeds geen eerlijke arbeidsmarkt waar iedereen gelijke kansen heeft. We willen graag met je in gesprek daarover. Denk en praat met ons mee en kom naar een van onze bijeenkomsten. Iedereen is welkom!

Er zitten nog steeds te veel vrouwen en jongeren in flexbaantjes. Er is nog steeds geen gelijk loon voor gelijk werk. Jan en Karin hebben nog steeds eerder een baan of stageplek dan Amin en Seema. Mensen met een arbeidshandicap kunnen nog steeds moeilijk aan een fatsoenlijke baan komen. En veel LHBTI-mensen hebben nog steeds moeite om uit de kast te komen. 

Samen naar een eerlijke arbeidsmarkt

Samen met jou willen we tot een nieuwe visie Diversiteit komen. Een visie die we kunnen doorvertalen naar de werkvloer. En die handvatten biedt voor een eerlijke arbeidsmarkt met gelijke kansen voor iedereen.

Kom naar een van onze bijeenkomsten

Dinsdag 10 maart, 19.30 – 21.30 uur
Deventer regionaal vakbondshuis, Gotlandstraat 2a

Dinsdag 17 maart, 19.00 - 21.00 uur
Utrecht centraal vakbondshuis, Hertogswetering 159

Maandag 23 maart, 19.00 – 21.00 uur
Eindhoven Van der Valk hotel, Aalsterweg 322

Donderdag 26 maart, 19.00 - 21.00 uur
Amsterdam regionaal vakbondshuis, Derkinderenstraat 2-8

Donderdag 16 april, 19.30 – 21.30 uur
Groningen regionaal vakbondshuis, Leonard Springerlaan 23

Maandag 20 april, 19.30 - 21.30 uur
Rotterdam regionaal vakbondshuis, Pegasusweg 200

Toegang is gratis. Reiskosten worden niet vergoed. Graag vooraf aanmelden onder vermelding van de locatie die je gaat bezoeken.

Meld je aan 

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.