Tweede Kamer praat over Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

FNV stuurt brief met aanbevelingen

Door Redactie 18 juni 2019

De Tweede Kamer vergadert op 20 juni over Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De FNV stuurde een brief naar de Tweede Kamer met aanbevelingen, omdat de rechten van werkenden wereldwijd onder druk staan. Werknemers die een vakbond willen oprichten moeten zelfs vrezen voor hun leven.

Tweede Kamer praat over IMVO

Bij Internationaal Maatschappelijk gaat het over de voorwaarden waaraan bedrijven zich aan moeten houden als ze internationaal ondernemen. In de brief geeft de FNV aanbevelingen waar de Tweede Kamer op moet letten.

Lees hier de brief die FNV stuurde naar de Tweede Kamer