Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Tweede Kamer praat over Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

FNV stuurt brief met aanbevelingen

Redactie
Door Redactie 18 juni 2019

De Tweede Kamer vergadert op 20 juni over Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De FNV stuurde een brief naar de Tweede Kamer met aanbevelingen, omdat de rechten van werkenden wereldwijd onder druk staan. Werknemers die een vakbond willen oprichten moeten zelfs vrezen voor hun leven.

Tweede Kamer praat over IMVO

Bij Internationaal Maatschappelijk gaat het over de voorwaarden waaraan bedrijven zich aan moeten houden als ze internationaal ondernemen. In de brief geeft de FNV aanbevelingen waar de Tweede Kamer op moet letten. 

 

Lees hier de brief die FNV stuurde naar de Tweede Kamer