Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig.
Daarnaast maken we gebruik van tracking cookies om de website persoonlijker te maken en op jouw voorkeuren af te stemmen. Geef hieronder jouw toestemming. Je instellingen kun je altijd weer wijzigen op de pagina over Cookies.

Lees meer over onze cookies
Ik wil informatie op maat (tracking cookies)

Tracking cookies voor informatie op maat: met deze cookies kunnen we de informatie nog beter op je afstemmen. Als je ervoor kiest deze cookies niet te accepteren, dan is het nog steeds mogelijk gebruik te maken van onze websites maar kan het wel voorkomen dat bijvoorbeeld opnieuw gevraagd wordt een vragenlijst in te vullen als je dat al hebt gedaan.

Tweede Kamer praat over Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

FNV stuurt brief met aanbevelingen

Redactie
Door Redactie 18 juni 2019

De Tweede Kamer vergadert op 20 juni over Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De FNV stuurde een brief naar de Tweede Kamer met aanbevelingen, omdat de rechten van werkenden wereldwijd onder druk staan. Werknemers die een vakbond willen oprichten moeten zelfs vrezen voor hun leven.

Tweede Kamer praat over IMVO

Bij Internationaal Maatschappelijk gaat het over de voorwaarden waaraan bedrijven zich aan moeten houden als ze internationaal ondernemen. In de brief geeft de FNV aanbevelingen waar de Tweede Kamer op moet letten. 

 

Lees hier de brief die FNV stuurde naar de Tweede Kamer 

;