Verkiezingen or FedEx komen er aan!

Stel je nu kandidaat voor de or of oc’s

Door Redactie 04 mei 2021

Na de overname van TNT door FedEx hebben de ondernemingsraden (COR TNT en OR FedEx) steeds nauw samengewerkt. Nu is het tijd voor een nieuwe, gezamenlijke ondernemingsraad.

Op 1 juli 2021 vinden de verkiezingen plaats. Naast de verkiezingen voor de ondernemingsraad zijn er direct ook verkiezingen voor twee onderdeelcommissies (oc’s): International Linehaul en Operations.

Stel je nu kandidaat namens FNV Transport & Logistiek

FNV Transport en Logistiek kan kandidaten voor de ondernemingsraad en onderdeelcommissies aanleveren. Vakbondsleden in de or kunnen immers de samenwerking tussen bond en or bevorderen en er zo mede voor zorgen dat belangen van werknemers beter behartigd worden. Dus stel je nu kandidaat, voor een sterke bond en een sterke or bij FedEx!

Meer info

In de nieuwsbrief hieronder lees je meer over wat het lidmaatschap van een or inhoudt en hoe je je kan aanmelden als kandidaat.

Lees hier de nieuwsbrief