Nieuwe cao Philip Morris

Je krijgt er geld bij!

Door Redactie 16 juli 2021

Een grote meerderheid van de vakbondsleden van FNV en CNV Vakmensen heeft vóór het onderhandelingsresultaat cao Philip Morris Investments gestemd. Daarmee is het door de vakbonden met jullie werkgever bereikte cao-akkoord bekrachtigd en is er een nieuwe cao.

Er is een nieuwe cao Philip Morris

Wijzigingen in de nieuwe cao

• Looptijd van 1 juli 2021 tot en met 30 juni 2023
  • 2,5 % loonsverhoging per 1 juli 2021
  • 2,5% loonverhoging per 1 juli 2022
  • Voortzetting zeer goede pensioenregeling; de zogenoemde Defined Benefit-regeling (een dure regeling die niet vaak meer voorkomt in Nederland)

Vragen?

Heb je nog vragen over dit cao-resultaat? Aarzel niet en neem contact op met één van de FNV-leden van de onderhandelingsdelegatie, Rob van Meer en Ad van Sande (kaderleden) of met Nurettin Altundal (bestuurder FNV).