Je krijgt er 83 euro bij per 1 februari

Als je werkt in de Motorvoertuigen- en Tweewielerbranche

Door Redactie 03 februari 2020

Werk jij in de Motorvoertuigen? Dan krijgen jij en jouw collega’s in de Motorvoertuigen per 1 februari een loonsverhoging van 83 euro. Dat is 1 van de afspraken in de cao.

Door de cao onderhandelingen krijgen werknemers vd Motorvoertuigenbranche er per 1 februari 83 euro bij

Loonsverhoging krijg je niet zomaar

Die cao is er niet vanzelf gekomen. Daar is vakbondskracht voor nodig. Veel vakbondsleden hebben zich samen sterk gemaakt voor een goede cao Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf. Daarom stijgt jouw loon nu. De huidige cao loopt echter 31 oktober af en dat betekent dat we dit jaar weer gaan onderhandelen voor een nieuwe cao. Jouw hulp hebben we daarbij hard nodig. Sluit je aan, word lid!

Het loont om lid te zijn

Je ontvangt door de inzet van de vakbond o.a.:

• € 83 bruto per maand per 1 februari 2020
  • € 81 bruto per maand (per 1 februari 2019)

Dit krijg je als je lid wordt:

• Invloed op je arbeidsvoorwaarden
  • Een goede cao voor jouw sector
  • Hulp en advies bij al je vragen over werk en inkomen
  • Loopbaanadvies
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Hulp bij letselschade en beroepsziekte
  • Korting met je ledenpas

Je betaalt voor het lidmaatschap 17,25 euro per maand. Je krijgt ruim 1/3 van je contributie weer terug.

Ja, ik word lid