We gaan onderhandelen voor een nieuwe cao Facilitaire Contactcenters

Laat weten wat jij belangrijk vindt

Door Redactie 27 mei 2019

In september loopt de cao Facilitaire Contactcenters af. We gaan dus weer onderhandelen over jouw nieuwe cao. We willen weten wat jij en je collega’s belangrijk vinden. Samen bepalen we de inzet voor de onderhandelingen. Kom naar een van de bijeenkomsten en laat weten wat jij belangrijk vindt.

Iedereen is welkom

Leden en niet-leden zijn welkom op de bijeenkomsten:

• Zwolle: dinsdag 4 juni van 19.30 - 21.30 uur
    FNV Vakbondshuis Zwolle, Koggelaan 3a, 8417 JH Zwolle
  • Maastricht: donderdag 6 juni van 19.30 - 21.30 uur
    FNV Vakbondshuis Maastricht,  Avenue Ceramique 241, 6221 KW Maastricht
  • Tilburg: dinsdag 11 juni van 19.30 - 21.30 uur
    LocHal Tilburg:  Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg
  • Zoetermeer: woensdag 12 juni van 19.30 - 21.30 uur
    De Hooge Woning, Voorweg 109, 2716 NH Zoetermeer
  • Utrecht: Maandag 17 juni van 19.30 - 21.30 uur
    FNV Centraal Vakbondshuis,  Hertogswetering 159, 3543 AS Utrecht. Karin Adelmundzaal