Principeakkoord cao gemeente Amsterdam

Wijzigingen gaan in op 1 juli 2021

Door Redactie 14 april 2021

De gemeente Amsterdam en de vakbonden hebben een principeakkoord bereikt over wijzigingen in de cao voor alle medewerkers van de gemeente Amsterdam. Deze wijzigingen gaan in op 1 juli 2021.

Hoe nu verder?

De komende weken bespreken de cao-partijen de tekst van de gewijzigde cao Amsterdam. Het principeakkoord is pas definitief na instemming van zowel de vakbondsleden als Burgemeester en Wethouders. De vakbondsleden worden binnenkort door de verschillende vakbonden geïnformeerd over de ledenraadplegingen.

Lees hier het gezamenlijk bericht waarin de belangrijkste veranderingen staan.

Lees hier de uitgebreide tekst van het principe-akkoord.