Defensie biedt geen extra cao ruimte!

Vakbonden beraden zich op acties

Door Redactie 25 maart 2021

Er is grote teleurstelling in de reactie van Defensie op ons cao-ultimatum. Lees de reactie hieronder, evenals de mogelijke stappen die wij ondernemen.

Burgerdefensie

De gezamenlijke vakbonden zijn uitermate teleurgesteld in de reactie van de top van Defensie op ons cao-ultimatum. Wij gaan ons vandaag beraden op de ontstane situatie en de vervolgstappen. We sluiten daarbij acties noch het volledig opschorten van het overleg niet uit.