Vakbonden willen duidelijkheid van ministerie LNV

Noodzakelijke en niet-noodzakelijke werkzaamheden tijdens coronacrisis NVWA

Door Redactie 17 april 2020

De FNV en andere bonden vragen het ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) duidelijkheid over noodzakelijke en niet-noodzakelijke werkzaamheden van de NVWA tijdens coronacrisis. Binnen de kaders van de RIVM richtlijnen en de Rijksbrede richtlijnen werkgevers sector rijk in verband met het coronavirus en brief van de minister aan de Tweede Kamer.