Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Vul het Kadertevredenheidsonderzoek in op laptop of computer

Redactie
Door Redactie 22 juni 2020

Onlangs heb je een link ontvangen om mee te doen aan het kadertevredenheidsonderzoek (KTO) van de FNV. Er is gebleken dat het KTO het beste ingevuld kan worden op een laptop of computer

mensjes

Bij het gebruik van FNV Ipads of andere mobiele apparaten is de kans op een foutmelding groter.

Heb je nog geen link ontvangen, en wil je wel meedoen? Stuur dan een mailtje met je volledige naam, lidnummer en e-mail adres naar Monica .Bota, dan krijg je op dat e-mailadres een nieuwe link, waarmee je de vragenlijst kunt invullen.