Steeds meer aansluiting Initiatief TruStone

Ook de FNV steunt initiatief

Persvoorlichting
Door Persvoorlichting 27 juli 2023

In het initiatief TruStone verenigen de FNV, andere vakbonden, maatschappelijke organisaties en bedrijven uit Nederland en België zich om te komen tot verantwoorde ketens in de natuursteen. Door maatschappelijk verantwoord in te kopen, wordt kinderarbeid tegengegaan.

Natuursteen wordt gebruikt voor de productie van aanrechten, bijzondere keitjes voor pleinen en grafstenen.

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.