Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Doe mee! Maak een vuist voor een socialer Nederland

Bundel onze krachten op 30 januari met online actiebijeenkomst

Redactie
Door Redactie 19 januari 2021

Op 30 januari organiseert de FNV van 14.00 tot 15.30 uur via Zoom de online actiebijeenkomst “een Vuist voor een socialer Nederland!”. Iedereen die binnen en buiten de FNV strijdt voor een socialer Nederland is welkom om onze krachten te bundelen.

Bundel onze krachten en doe 30 januari mee met de online actie bijeenkomst

Onmisbaar werk, maar zonder goede voorwaarden?

Honderdduizenden mensen stonden afgelopen jaar in de frontlinie. Veel beroepen werden door de regering cruciaal verklaard en er werd kei- en keihard gewerkt. Tegelijk staat veiligheid, zekerheid en waardering onder druk. Onmisbaar werk, maar zonder goede voorwaarden? Dat moet anders.

Kies voor een socialer Nederland

Het is tijd om keuzes te maken. Om te kiezen voor een socialer Nederland. Voor zeker werk, een goed inkomen, veilig kunnen werken, een goed pensioen. Voor iedereen, maar vooral en als eerste voor iedereen die in de coronacrisis heeft doorgeknokt.

Verkiezingen: dé kans om sociale keuzes te maken

Op 17 maart kiezen we een nieuwe Tweede Kamer en hebben we de kans om sociale keuzes te maken. Die kans laten we niet lopen: we móeten in actie komen voor een socialer Nederland. Waar vitale beroepen echt de waardering krijgen die ze verdienen en waar zeker werk de norm is.

Doe mee met onze online actiebijeenkomst

Wil jij in actie komen voor een socialer Nederland? Doe mee met onze online actiebijeenkomst op 30 januari van 14.00 tot 15.30 uur.

Aanmelden