Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

De allerbeste wensen voor het mooie nieuwe jaar

Er staan weer 12 supermooie maanden voor ons klaar

Redactie
Door Redactie 31 december 2020

Het roerige 2020 ligt achter ons, een hoopvol 2021 begint. Wij wensen jou de allerbeste wensen voor het mooie nieuwe jaar! Proost je met ons mee?

De allerbeste wensen voor het mooie nieuwe jaar

Proost mee op 2021!

2020 was een bewogen jaar. We werkten veel thuis. Vaak alleen. Of op kantoor, met veel minder collega’s om ons heen. We verloren onze baan of ons gevoel van zekerheid. We hadden vragen. En zochten antwoorden. Daarom ging de FNV keihard aan de bak. Voor veilige (thuis)werkomstandigheden, behoud van werk en inkomen én toekomstperspectief. Dat deden we samen met onze leden en daar proosten we graag op. Doe je mee?