26 maart: landelijk webinar FNV over pensioen

Meld je nu aan!

Redactie
Door Redactie 23 maart 2020

Op donderdag 26 maart 2020 om 20.00 uur organiseert de FNV een webinar over pensioenen. Han Busker en Tuur Elzinga beantwoorden de belangrijkste vragen over pensioen. Gezien de huidige situatie staan we ook even stil bij de corona crisis.

Heb je een vraag over pensioenen, meld je dan aan voor ons webinar op 26 maart

Vragen? Stel ze vooraf

Heb jij een vraag over pensioen? Stel deze vooraf via goedpensioen@fnv.nl. Tijdens het Webinar zullen Han en Tuur ingaan op een aantal vragen die vooraf gesteld zijn. Het Webinar is zowel voor leden als niet-leden.

Helaas is het niet mogelijk om alle vragen live en persoonlijk te beantwoorden. Maar alle vragen en antwoorden plaatsen we zsm op onze site.

Op onze site kun je na afloop alle vragen en antwoorden teruglezen.

Ja, ik doe mee

Corona

Aan het begin van het webinar staan we ook nog even stil bij corona.Heb je vragen over corona? Kijk dan hier of jouw vraag erbij staat.

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.