Wij ondersteunen or en kaderlid

Als je aandacht wilt voor duurzame inzetbaarheid

Werk je in de Metaal en ben je actief FNV-lid of zit je in de ondernemingsraad (or) van je bedrijf? Dan is het team Duurzame Inzetbaarheid er ook voor jou.

Ondersteuning voor ondernemingsraden

Wil jij met je kadergroep of ondernemingraad actief aan de gang met duurzame inzetbaarheid in de metaalsector? Wij ondersteunen je. Samen zetten we een programma in elkaar en helpen je dit bekend te maken bij je collega's.

Wil je als ondernemingsraad of kaderlid of -groep van de FNV hulp van ons team Duurzame Inzetbaarheid?

Meld je aan bij een van onze contactpersonen