Forse uitbreiding kadergroep V&S FNV Spoor

Lees de nieuwsbrief

Door Redactie 16 december 2021

Vorige week zijn 7 van de 8 OC-leden die bij NS namens een collega-vakbond in de Onderdeelcommissie V&S zijn verkozen, om voor hun moverende redenen, overgestapt naar FNV Spoor. Sommige als reeds FNV-lid en sommige als nieuw lid. Wij heten deze leden van harte welkom.

In overleg met onze bestaande kadergroep is besproken dat de nieuwe leden ook een onderdeel gaan vormen van de kadergroep van FNV Spoor bij V&S. Deze welkome uitbreiding van onze kaderafdeling V&S vergroot onze mogelijkheden van vakbondswerk, versterkt onze positie aan de overlegtafels bij NS en de diverse overheden. Ook zijn wij nu nog beter in staat issues die onder de V&S medewerkers leven op te halen, zodat we daar als vakbond op kunnen acteren. Wij zijn blij om te zien dat meer V&S’ers zich aanmelden als lid. Dit is mooie ontwikkeling, want hoe meer leden hoe sterker onze positie.

Lees hier de volledige nieuwsbrief:

Nieuwsbrief FNV Spoor 16 december 2021