Is vakbondswerk voor FNV Uitkeringsgerechtigden wat voor jou?

Door Redactie 10 juni 2021

Ook als je niet (meer) werkt, komen we op voor jouw belangen. FNV Uitkeringsgerechtigden is de deskundige belangenbehartiger voor iedereen die geen werk heeft of arbeidsongeschikt is. Dit vakbondswerk is alleen mogelijk omdat honderden vrijwilligers samen tijd vrijmaken om hun collega-leden te helpen.

Is vakbondswerk voor FNV Uitkeringsgerechtigden wat voor jou?

Wat doen we allemaal?

Wat we allemaal doen, is teveel om hier op te noemen. Maar via dit linkje kun je teruglezen wat FNV Uitkeringsgerechtigden het afgelopen jaar heeft gedaan.

Heb je interesse?

Wil je meer weten en heb je wat tijd over? Stuur een mailtje met je telefoonnummer naar UG-Zuid@fnv.nl. Wij nemen contact met je op en gaan samen kijken wat je leuk vindt en hoe we daar verder invulling aan zouden kunnen geven. Als je al geïnteresseerd bent in specifieke activiteiten, meld dit dan ook even in je reactie. Houden we daar rekening mee.