Werkgevers nodigen ons uit voor onderhandelingen

Acties even op de rem

Door Redactie 17 mei 2021

Ook afgelopen vrijdag hebben vakbondsleden van FNV Transport & Logistiek en CNV Vakmensen laten zien dat acties in het beroepsgoederenvervoer grote impact hebben: vertraagde leveringen, afwijkende planningen en hinder bij werkgevers, klanten en opdrachtgevers. Zonder transport & logistiek staat alles stil! Ondertussen heeft TLN ons uitgenodigd voor een nieuwe onderhandelingsronde om er alsnog uit te komen.

Wat betekent dit?

Vakbonden geven TLN de mogelijkheid tijdens de nieuwe onderhandelingen in te gaan op onze eisen uit het ultimatum. Er moet een onderhandelingsresultaat komen voor 27 mei 2021! Zo niet, dan gaan we verder met de estafette-acties. De voor deze week geplande acties voeren we niet uit, maar houden we achter de hand voor het geval we er voor 27 mei niet uitkomen.

We houden jullie op de hoogte!