FNV praat met Uber over aangekondigde ontslagen

Door Redactie 03 juni 2020

De FNV heeft met Uber BV gesproken over aangekondigde ontslagen. Daarbij heeft de FNV vanuit haar taak als vakbond kritisch gekeken naar nut en noodzaak van de ontslagen, de wijze van afspiegeling en de sociale afspraken die al waren gemaakt tussen Uber BV en de ondernemingsraad.

Taxi

Zoals bekend heeft de coronacrisis ook effect op de omzet en werkgelegenheid bij Uber. Volgens de Wet Melding Collectief Ontslag (WMCO) heeft Uber BV in Nederland een melding gedaan bij FNV.

Vragen?

FNV-leden die vragen hebben over de voorgenomen ontslagen of daardoor zelf geraakt worden, kunnen contact opnemen met FNV via Amrit.Sewgobind@fnv.nl of Lex.Scipio@fnv.nl.