Leden FNV Spoor stemmen tegen onderhandelingsresultaat personele consequenties werkpakket O&S

Door Redactie 08 januari 2020

Op 12 december zijn de vakbonden in Leidschendam geweest om het resultaat voor te leggen van de onderhandelingen over de personele gevolgen van het werkpakket O&S. 75% van de leden van FNV Spoor hebben tegen dit resultaat gestemd. Deze leden geven aan niet overtuigd te zijn dat de basis in Leidschendam op orde is.

Nedtrain

Negatief advies OR

Inmiddels blijkt dit ook de overtuiging van de OR te zijn. Hierdoor heeft de OR een negatief advies gegeven in dit traject.

Hoe nu verder?

NS heeft aangegeven zich te willen beraden op deze uitkomst en komt er op korte termijn bij de vakbonden op terug. Zodra het voor ons duidelijk is welke lijn NS gaat hanteren, komen wij bij jullie terug om te bespreken hoe we verder gaan.