Loonsverhoging in januari

Voor medewerkers Metalektro

Door Redactie 06 januari 2020

Een loonsverhoging van 116 euro. Dat krijgen alle medewerkers, óók de uitzendkrachten, in de Metalektro per 1 januari 2020.

Dankzij de FNV krijg jij -werknemer Metalektro- er in januari 2020 116 euro bij

Dit is 3e loonsverhoging; eerder kreeg je er al 3,5% (per 1 februari 2019) en 58 euro (per 1 augustus 2019) bij. Dit hebben wij afgesproken in de cao Metalektro 2018-2020.

Samen staan we sterk

Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat er een goede cao is, maar dat is het niet. Voor deze cao Metalektro hebben duizenden vakbondsleden zich samen sterk gemaakt, actiegevoerd en gestaakt. Alleen door vakbondskracht hebben we goede cao-afspraken kunnen maken en is jouw loon fors gestegen.

Ben je nog geen lid?

Sluit je dan aan!